A vállalkozás adatai:
  • Nyilvántartási szám: 52228290
  • Adószám: 68771168-2-39
  • Statisztikai számjel: 68771168-4339-231-19
  • Számlavezető bank: ERSTE Bank
  • Számlaszám: 10032000-06055981-00000000
Címünk:

8500 Pápa, Vásár u. 30.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám:

+36 30 986 74 22

nemeth sirko hu logo

Üdvözöljük honlapunkon. Ezen részben rövid áttekintést kaphat cégünk legfontosabb adatairól és szolgáltatásairól. Kérdés esetén keressen elérhetőségeink egyikén bizalommal!

Mindenszentek 
Halottak napja

Az akció időtartama véget ért.

GyIK

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal személyesen vagy további elérhetőségeink egyikén!

Leggyakoribb problémák, megkeresések:

Sírkő rendelése

Több termékkel ellentétben sírkő esetén nem elég az Interneten tájékozódni, információt gyűjteni. Érdemes a rendelés leadása előtt szakemberrel egyeztetni, az elképzeléseket, a választott anyagot és az anyagi kereteket összhangba hozni. Ezen esetben láthatjuk a cég telephelyét, felszerelését, esetleg referenciákat is kaphatunk az addig elkészített sírkövekből.

Gránit előnyök és hátrányok

Előny: keménysége miatt jól csiszolható, fénye nem kopik meg, hosszú időkre biztosítja a megemlékezést szeretteinkről.

Hátrány: Megmunkálása tovább tart, ezért költségesebb. Jelentős különbségek vannak az egyes országokból származó gránitkövek között.

Mészkő márvány előnyök és hátrányok

Előny: Rusztikus formák hozhatok ki belőle a legtöbb színformációban. Megmunkálása egyszerűbb, gyorsabb, éppen ezért olcsóbb a gránitnál.

Hátrány: Szerkezete lágyabb, ezért színe könnyen megkopik, a síremlék könnyedén mohásodik. Vigyázzunk a foltosodással (viasz, rozsda, falevél, savak), hiszen ezen hibák nehezen javíthatók rajta.

Műkő előnyök

A jól elkészített műkő lehet örökdarab megfelelő odafigyelés mellett az előzőekhez viszonyítva tized áron.

A sírkő ápolása

A sírkövek ápolását legalább félévenként végezzük el. Az ápolást - főleg a víz használatát - ne vigyük túlzásba. Nem mindegy, hogy milyen kőtípusból van a síremlékünk. Ezek ápolását alább találhatja meg.

Műkő esetén  az anyagot még újkorában érdemes impregnálni, majd a műveletet kétévente elvégezni. Tavasszal és ősszel ezt kiegészítendő padlóápolós vízzel átmosni a sírkövet.

Gránit esetén sokkal egyszerűbb dolgunk van. Tisztítása során bármilyen alkoholos üvegtisztítót használhatunk. Komolyabb probléma esetén érdemes a tisztítást szakemberre bízni.

Téli karbantartás

A leghidegebb évszak közeledtével érdemes sírköveinket téliesíteni.  Mit is jelent ez pontosan? A vázákat kössük le, a rajta található folyókát tisztítsuk ki, a vázabetétet pedig vigyük haza. Hasonló az eljárás a süllyesztett vázákkal is. A sírkő körül található járdarész sózását átgondoltan végezzük el, egyes anyagok nem kedvelik a sót. Ha maga a sírkő márványból, műkőből vagy mészkőből készült, érdemes nejlonnal lekötni.

Nem találja a választ?

Küldjön közvetlen üzenetet munkatársunknak e-mail cím kimásolása és beillesztése nélkül!

RÓLUNK RÖVIDEN

Sírkövek, kripták és urnák készítése rövid határidővel, szakszerűen, igényeinek megfelelően. Szerettei megemlékezéséhez többfajta anyagból is választhat: gránit, márvány és fényezett műkő. Régebbi sírok javítását, tisztítását is vállaljuk kedvező áron.

MEGOSZTÁS

Elérhetőségeink

Címünk:
   8500 Pápa, Vásár u. 30.

E-mail:
   info@nemethsirko.hu

Telefonszám:
   +36 30 986 74 22

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek: 8:00-16:00

Szombat: 8:00-12:00

Vasárnap: Zárva

Egyéb időpontban telefonos / személyes egyeztetés alapján.